Loma on nyt ohi. Palasimme edellisenä viikonloppuna Los Angelesista. Matka sujui hyvin ja säät suosivat. Kaikki MUST paikat on nähty. Noin  900 valokuvaa on otettu. Tällainen matka, mantereen läpiajaminen, oli hyvin avartava ja ainutlaatuinen kokemus. Ihmiset Yhdysvalloissa ovat hyvin kohteliata ja ulospäinsuuntautuneita. Sen huomasin, että ihmiset siellä katsovat suoraan silmiin ja hymyilevät paljon enemmän kuin Suomessa. Autolla ajaminen on helppoa, jopa suurissa kaupungeissa.

Suomeen oli kivaa palata.  Huudahdin iloisesti, kun näin ensimmäisen kerran kuukauteen ruisleivän Finnairin koneessa. Kivaa palata arkeen ja vanhoihin rutiineihin.

Nyt kun yhdeksännen tunnin aikaerosta on selviydytty, se otti muuten aika koville, otin muutaman kuvan käsitöihin liittyvistä tuliaisista. Suurin osa on hankittu New Yorkista, se oli kyllä kaikista kaupungeista paras shoppailumekka. Kuudennella avenuella oli helmikauppoja vierivieressä, joista poimin pikkuisen helmiä ja helmityötarvikkeita.

                  1886684.jpg

New Yorkissa oli myös aivan mahtava kirjakauppa Kinokuniya, jossa myydään japanilaisia kirjoja. Koko alakerta oli hyvitetty käsityö- ja askartelukirjoille. Mikä mahtava paikka. Minulla oli aikamoisia vaikeuksia valita kirjoja, koska olisin halunnut ostaa kaikki. Vaikka nämä kirjat ovat pehmeäkantisia, ne ovat yllättävän painavia.

                 1886674.jpg

                 1886680.jpg

Matkakuvia sitten seuraavalla kerralla.